Επενδυτές

Οι επενδύσεις σε τουριστικά ακίνητα ήταν και συνεχίζουν να είναι οι πιο επικερδείς σε σχέση με  άλλες επενδύσεις.

 

Ετήσιες αποδόσεις απο 7% εώς 15% με ασφάλεια και σχεδόν μηδενικό κίνδυνο εφόσον η επένδυση γίνεται είτε στον χώρο σας είτε σε χώρο άλλου επενδυτή με δέσμευση του οικοπέδου.

 

Η Τουριστική Παγκόσμια Επενδυτική Τάση

 

Σε μία εποχή συνεχών αλλαγών, μετακινήσεων, οικονομικής κρίσης, αστάθειας αλλά και μεγάλων τεχνολογικών εξελίξεων, ο τουρισμός μεταλλάσσεται,  εμπλουτίζεται και αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς. 

 

Η συχνότητα με την οποία μετακινούνται οι άνθρωποι σήμερα σε όλο τον πλανήτη, η ευκολία προγραμματισμού ενός ταξιδιού ηλεκτρονικά από την μεριά του ενδιαφερόμενου και οι ποικίλοι λόγοι που ωθούν τους ανθρώπους σε ταξίδια (εργασία, ευεξία, συνέδρια, τουρισμός κ.ά) δημιουργούν ζήτηση για ξενοδοχεία και χώρους ενοικίασης που δεν έχει ξαναυπάρξει.

 

Η ψηφιακή τεχνολογία και το διαδίκτυο έχουν κατακτήσει τη λειτουργία των ξενοδοχείων, καθώς οι κρατήσεις γίνονται ως επί το πλείστον ηλεκτρονικά όπως και η διαχείριση των πελατών και η επικοινωνία μαζί τους. 

 

Ταυτόχρονα, συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των τουριστικών μονάδων που υιοθετούν πιο φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, οικολογικά υλικά και προϊόντα με στόχο να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας αλλά και να ενισχύσουν την εικόνα τους ως επιχειρήσεις με περιβαλλοντική ευθύνη που προάγουν την αειφορία. Έρευνες δείχνουν πως η ζήτηση "πράσινων" ξενοδοχείων από ηθικούς ταξιδιώτες ανεβαίνει ραγδαία, καθώς και η προθυμία πολλών να πληρώσουν παραπάνω με την προϋπόθεση ότι το ταξίδι και η διαμονή τους θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. 

 

Είναι εμφανές λοιπόν ότι η επένδυση στη δημιουργία και ενοικίαση χώρων διαμονής είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μορφές επενδύσεων στον κόσμο σήμερα και πιο συγκεκριμένα, η ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά βραχυπρόθεσμων μισθώσεων ιδιωτικών κατοικιών σε τουρίστες, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου.

 

 

Η βιομηχανία τουρισμού στην Ελλάδα

 

Ο ελληνικός τουρισμός παραμένει ο τομέας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα που μπορεί άμεσα να δώσει απτά αποτελέσματα στον επιχειρηματία, εφ' όσον ο τουρισμός είναι το μέλλον της χώρας.  Στην Ελλάδα ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας και παραμένει ακμάζων ακόμα και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

 

Η Ελλάδα αποτελεί και θα αποτελεί έναν κατ' εξοχήν σημαντικό προορισμό παγκοσμίως. Η έμφυτη φιλοξενία των Ελλήνων και η ικανοποίηση των πελατών από την παροχή υπηρεσιών στα ελληνικά ξενοδοχεία είναι διαχρονικά σημαντικά υψηλότερη από την αντίστοιχη σε διεθνώς ανταγωνιστικούς προορισμούς. 

 

Η χρήση του διαδικτύου για την προσφορά των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα αυξάνεται ταχύτατα και αλλάζει δραστικά τον τρόπο διασύνδεσης των πελατών με τις εγχώριες τουριστικές επιχειρήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο. Γενικά, η προσφορά τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα εκσυγχρονίζεται ταχέως συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό και στην αύξηση της ζήτησης για τουρισμό στην Ελλάδα.

 

 

Σκοπός

 

Οι επενδυτικές προτάσεις μας έχουν σχεδιαστεί και έχουν ως στόχο την  ανάπτυξη βιώσιμων τουριστικών καταλυμάτων, υψηλής ποιότητας  που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες διαμονής, με στόχο τους οικολογικά ευαισθητοποιημένους τουρίστες που επιδιώκουν μια πιο προσωποποιημένη φιλοξενία.

 

Επιθυμείτε να επενδύσετε στον τομέα ανάπτυξης τουριστικών ακινήτων, δηλαδή σε τομέα που διαχρονικά έχει αποφέρει σημαντικά κέρδη και ο οποίος θεωρείται από τους ειδικούς ως μια ασφαλής επενδυτική επιλογή;

 

 

Κατέχετε γη, η οποία θέλετε να αξιοποιηθεί προκειμένου να σας αποφέρει κάποιο εισόδημα σε ετήσια βάση;

 

 

Επιθυμείτε να επενδύσετε στην κατασκευή σύγχρονων, βιοκλιματικών κτιρίων, με Σχεδόν Μηδενική Ενεργειακή Κατανάλωση που λόγω ακριβώς αυτών των χαρακτηριστικών πωλούνται ευκολότερα σε σχέση με τα συμβατικά κτίρια;

 

 

Εάν κάποιο από τα παραπάνω ισχύει ή εάν απλώς αναζητάτε έναν τρόπο επένδυσης, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, προκειμένου να αποκομίσετε σημαντική υπεραξία, τότε η παρούσα επιχειρηματική πρόταση σίγουρα σας ενδιαφέρει! 

 

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΑΣ